Повідомлення

Адміністрація комунального закладу «Обласний клінічний центр медико соціальної експертизи» Дніпропетровської обласної ради» (далі – КЗ «ОКЦМСЕ» ДОР»), у зв’язку із ситуацією, що виникла через поширення коронавірусної інфекції COVID-19, повідомляє.

На виконання постанови Кабінет» Міністрів України від 11.03.2020р. № 21 листа МОЗ України від 16.03.2020р. «Про обмеження контакту між хворими персоналом МСЕК на період протиепідемічних та карантинних заходів» розпорядження голови Дніпропетровської обласної ради «Про заходи щодо запобігання поширенню на території Дніпропетровської області епідемії коронавірусу» від 16.03.2020р. № 51-Р. з метою запобігання епідемічним іа іншим інфекційним захворюванням, а також коронавірусній інфекції і а введення додаткових обмежувальних заходів на території м.Дніпра та Дніпропетровської області в період з 18 березня 2020 року до закінчення терміну дії обмежувальних заходів адміністрацією КЗ «ОКЦ MCЕ» ДОР» запроваджено:

  1. Обмеження проведення засідань медико-соціальних експертних комісій (далі – МСЕК);
  2. На період дії карантину населення та особи з обмеженими можливостями, у тому числі учасники бойових дій (АТО/ООС). документи, яких вже надано або будуть надаватися до МСЕК в цей період, терміни інвалідності будуть зараховані в обов’язковому порядку всім без винятку за наявності підстав
  3. Проведення засідань МСЕК лише в екстрених випадках, а саме, листки непрацездатності, конфліктні ситуації тощо;
  4. Перенесення нетермінових оглядів хворих на строк до закінчення і її карантинних заходів.
  5. Проведення оглядів за наявності підстав для заочного проведення медико- соціальної експертизи: скасування оглядів хворих, то проживають у в . l спій місцевості.
Опубліковано у Головна, Інформація, Новини. Додати до закладок постійне посилання.