Пілотний проєкт «Помічник ветерана»

Шановні мешканці!!! Важлива інформація!
В Дніпропетровській області триває впровадження пілотного проєкту «Помічник ветерана». За ініціативи Мінветеранів запроваджується інститут помічника ветерана, як складової системи переходу від військової служби до цивільного життя.
Спираючись на вже існуючий у країні попит та відомий закордонний досвід, виникла потреба у започаткуванні й розбудові фактично нового сервісу (професії) з потужним соціальним функціоналом.
🔹 Після успішного етапу конкурсного відбору, що наразі саме триває, кандидати на посади помічників ветерана проходитимуть спеціалізоване навчання. Передбачений тритижневий курс у центрах ветеранського розвитку на базі визначених закладів вищої освіти.
Майбутні помічники допомагатимуть ветеранам та ветеранкам знайти своє місце в громаді, надаватимуть консультації щодо працевлаштування, навчання, соціального захисту та реабілітації, покращення стану здоров’я.
✅Всі, хто бажає стати кандидатом на посаду помічника ветерана можуть подати заяву в електронній формі на участь у конкурсі винятково через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua).
☎️Отримати відповіді ви можете скориставшись інформаційною підтримкою проєкту в Дніпропетровській області: 063-688-94-10 (Наталія)
Також працює електронна пошта інформаційної підтримки: asistantsupport@mva.gov.ua
🔹Докладніше про умови участі у проєкті та загалом його мету започаткування можна довідатися за посиланням👇
Опубліковано у Головна. Додати до закладок постійне посилання.